Hugo Lingeman (1956) fotografeert regelmatig ontwikkelingsprojecten in Afrika en Azië. Die foto’s helpen de organisaties bij fondsenwerving en verslaglegging van hun werk. Natuurlijk is ook zijn eigen stad Amsterdam onderwerp. Eind 2016 publiceerde hij zijn eerste fotoboek: ‘Het is stil op straat’ met een heel bijzondere kijk op de stad: de foto’s laten alleen maar lege straten, grachten en pleinen van Amsterdam zien, bijna onwerkelijk is een tijd waarin de stad soms overspoeld lijkt door bewoners en bezoekers. Zijn werk verscheen ondermeer in Zin Magazine, het Parool en de Volkskrant. Hugo is student aan de Fotoacademie. “Je bent nooit klaar met leren.”
Bekijk hier de werken die we van Lingeman op de website hebben staan: http://185.104.29.66/~citybart/shop/?swoof=1&post_type=product&pa_kunstenaar=hugo-lingeman
Bekijk hier zijn eigen website www.hugolingeman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *