Goed nieuws: we hebben nu werk van Hermen Jan Jansen op Amsterdam City Art staan. Lees hieronder meer over Hermen Jan en bekijk alle illustraties waarvan we prints verkopen.

Hermen Jan maakt zijn tekeningen altijd op locatie. Zo proeft hij tijdens het werk de sfeer van het onderwerp en krijgen de tekeningen een dynamisch karakter, waarbij gebouwen tot leven lijken te komen. Met oog voor compositie en detail tekent hij stadsgezichten, huizen, bedrijfspanden en interieurs in opdracht. Zijn werk is gewild als persoonlijk geschenk, – een tekening van je eigen huis is iets heel bijzonders om cadeau te krijgen – maar wordt ook vaak gebruikt voor zakelijke doeleinden, zoals wenskaarten, versiering van briefpapier of als onderdeel van een logo. Uw bedrijf in volle glorie, uw zomerhuis in het landschap, uw geboortehuis in Indonesië of Appelscha, Hermen Jan reist ernaar toe en tekent het voor u.