Je raast er met je fiets doorheen maar kijkt nooit eens naar boven en om je heen naar al dat prachtigs dat Amsterdam te bieden heeft. Was er maar een manier om Amsterdam thuis aan de muur te hebben hangen…

Amsterdam City Art is een webshop die prints verkoopt van kunstwerken met een relatie met (Groot) Amsterdam. De online collectie is samenhangend en toch heel divers.

Amsterdam City Art maakt unieke kunstwerken bereikbaar voor een groter publiek. Je bepaalt zelf de grootte van je print: dat kan wel van 8 bij 12 centimeter tot soms wel 130 bij 180 centimeter. Zo koop je makkelijk een werk bij elke lijst of omgekeerd. Je kiest zelf het materiaal waar we op drukken, zoals supermat papier, kunstpapier, canvas of als canvaspaneel.

Op de website kan je op een kaartje zien waar de werken gemaakt zijn. Handig als je iemand een print cadeau wilt geven van een kunstwerk dat iets met de straat waarin hij of zij woont te maken heeft.

Naast een webshop is Amsterdam City Art ook een online platform. Volg ons op Facebook en Instagram om regelmatig mooie beelden van Amsterdam in je feed te zien.

Amsterdam City Art is een initiatief van drukkerij EPS-Amsterdam, ontwerp- en webbureau Werf3 en marketingbureau Breakfast Media. Het kantoor van Amsterdam City Art is gevestigd op de locatie van EPS-Amsterdam, op de H.J.E. Wenckebachweg 6V-4.