1. Binnen hoeveel dagen wordt mijn bestelling geleverd?

Maximaal binnen 5-7 werkdagen. Wil je een werk sneller hebben? Bel of mail ons, wie weet kunnen we wat voor je betekenen.

2. Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Op Amsterdam City Art hoef je binnen Nederland geen verzendkosten te betalen. Neem contact met ons op voor bestellingen die buiten Nederland moeten worden geleverd.

3. Zijn de prijzen in- of exclusief btw?

Alle prijzen op de site zijn inclusief btw.

4. Welke betalingsmethoden accepteren jullie?

Momenteel accepteren we alleen betalingen via IDEAL, mogelijk voegen wie hier in de toekomst meer betalingsmethoden aan toe.

5. Kan mijn werk ook verkocht worden op Amsterdam City Art?

We zijn bij Amsterdam City Art altijd op zoek naar nieuwe kunstenaars. Jouw werk moet natuurlijk wel iets met Amsterdam te maken hebben. Neem contact met ons op als je denkt dat jouw werk mooi zou passen in de webshop.

6. Naar welke technieken kan ik zoeken?

Je kunt zoeken naar de technieken: foto, ets, gouache, schilderij, aquarel en Oost-Indische inkt.

7. Wat betekent ‘Beeldvulling’?

Je kan het kunstwerk met witruimte eromheen bestellen. Door de schuiver bij een product naar links te bewegen voeg je meer witruimte toe. Dit heeft geen invloed op de prijs van de print. Als je voor 100% kiest is er geen witruimte.

8. Wat betekent ‘Grootte print’?

Wil je de print groter of kleiner bestellen? Door de schuiver bij een product naar links of rechts te bewegen wijzig je de grootte. Je ziet eronder wat de maten worden van de print bij een bepaald percentage. Hoe groter de print, hoe hoger de prijs.

Niet elk kunstwerk is maximaal te verkleinen of vergroten. Dit heeft te maken met de grootte van het origineel. Stuur een mail naar info@amsterdamcityart.nl als je een afwijkend formaat wilt bestellen, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

9. Wat is witrand?

Als je de beeldvulling naar minder dan 100% verschuift wordt de witrand aangepast. Onder het beeld zie je dat in cm aangegeven. Wanneer je de “Grootte print” aanpast verandert de witrand mee.

10. De opgegeven maat is te groot om te produceren. Wat nu?

Niet elk kunstwerk is maximaal te verkleinen of vergroten – in dat geval verschijnt geen prijs meer. Dit heeft voornamelijk te maken met de grootte van het origineel. Stuur een mail naar info@amsterdamcityart.nl als je toch een afwijkend formaat wilt bestellen, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen.

11. Wat zijn de verschillende papiersoorten waar ik de prints op kan bestellen?

Luxe papier mat
Inkjet prints op 180 grs mat papier waarbij het resultaat een zeer mat resultaat oplevert. De inkjet printer gebruikt maar liefst 12 verschillende kleuren waardoor een intense diepte wordt gehaald. De prints zijn gevoelig voor water/vocht.

Kunstpapier
Hahnemuehle 190 grs met een gestructureerd oppervlak, artistieke papierkwaliteit die is gemaakt zijn uit 100% katoen of zuivere alpha cellulose. Inkjet bedrukking dankzij een specifieke matte premium coating. De prints zijn gevoelig voor water/vocht.

Muursticker
Zelfklevend zonder kleefstof maar met een silicone structuur aan de achterzijde. Polyester mat 115 grams, water en vochtbestendig.

Canvas losse print
Inkjet prints op canvas van 100% 340 grs katoen. De prints zijn gevoelig voor water/vocht.
De losse prints worden opgerold geleverd.

Canvas spieraam
Inkjet prints op canvas van 100% 340 grs katoen. De lengte- en breedtemaat verspringt met steeds 5 cm.
Bij het bestellen van een print op canvas wordt het beeld gemonteerd op een houten spierraam. Hierbij komt een deel van het beeld, circa 2cm, op de buitenrand te staan. Houd hier rekening mee bij het bestellen.